Skisport

Hos thansen finder du et stort udvalg af udstyr og tilbehør til skiferien. Alle skisportssikkerhedsprodukter er gennemtestet og af højeste standard, således din sikkerhed er i top, når der skal fart på.   

 

Skiudstyr til både børn og voksne

For rigtig mange er skiferie en sjov og hyggelig ferieform, hvor venner og familie samles. Skal du på skiferie til eksempelvis Østrig, Norge, Italien eller Frankrig? Og mangler du alt udstyr, trænger til en opgradering eller udskiftning af skihjelm, skibriller eller noget helt tredje? Så har vi lige netop det, du søger. Vi har et kæmpe udvalg af skiudstyr og tilbehør til hele familien, så I kan blive helt klar til skiferien – uanset hvilket vejr, I møder. For at undgå skader på turen, er det vigtigt, at sikkerheden er i orden, og at I har det rigtige udstyr.

Beskyt dit hoved med en skihjelm
Vi har robuste skihjelme i forskellige størrelser til både børn og voksne. Du finder også skihjelme med visir. Du kan beskytte dit ansigt mod kulden med en blød hjelmhue, som kan bruges under skihjelmen.

Beskyt dine øjne med goggles / skibriller
Vi har skibriller med forskellige glas som eksempelvis spejlglas, UV-beskyttelse og med antidugbehandling. Vores skibriller er justerbare, så de giver en god pasform.Skibrillerne fås til både børn og voksne.

Beskyt din ryg med et rygskjold / rygbeskytter
Du kan beskytte din ryg med en solid rygbekytter. Vores rygbeskyttere har en elastisk pasform, så du kan bevæge dit frit. De har også en ventileret funktion, som gør dem åndbare, så du kan komme af med varmen.  

Bliv varmt klædt på
Hvis du vil undgå kolde og våde fingre, så har vi et udvalg af slidstærke og åndbare skihandsker i forskellige størrelser. Uanset om du er til 5-fingrede eller 3-fingrede skihandsker, så har vi lige netop de handsker, du søger.

Du kan holde varmen i hænder og fødder med hånd- og fodvarmere. Du kan også undgå kolde ører og hals med ørevarmere, pandebånd, ansigtsmasker, halsrør og windbreakers i forskellige størrelser.

Vores varme og forstærkede skistrømper er svedtransporterende, så du får ventilation til fødderne – også selvom du bruger dem meget. Du finder også uldsokker lavet af merinould, som sikrer, at dine fødder altid er varme. Skistrømperne fås både til børn og voksne.

Vores skiundertøj består af 2-delt sæt bestående af en skiundertrøje og skiunderbukser. De er lavet i et elastisk og åndbart materiale. Skiundertøj findes til både børn, herrer og damer.

Få fart på ned ad kælkebakkerne
Mangler dine børn en kælk, slæde eller snowboard til kælkebakkerne? Så finder du den her.