Dæk og fælge til din bil hos Danmarks største dækcenter

Vælg sæson og dækstørrelse

Bredde

Profil

Tommer

Søg

Så nemt er det at købe dæk og fælge online

Køb af dæk og fælge på nettet? Det kan lyde besværligt - men det er det faktisk slet ikke.

Når du søger online på thansen.dk kan du nemlig søge på din nummerplade og meget nemt finde sommerdæk, vinterdæk og alufælge til din bil.

Når du går til kassen og betaler, kan du også booke en tid til montering - lige når det passer dig. Så monterer vi på din bil. Montering sker nær dig i en af vores butikker. Så det bliver det ikke nemmere.

Skal du have nye dæk og fælge? Vi har altid et stort udvalg af billige sommerdæk, vinterdæk og alufælge til din bil

Thansen.dk er Danmarks største forhandler af dæk og fælge med et kæmpe udvalg og de skarpeste priser på både sommerdæk, vinterdæk og alufælge. I vores Dækguide og Wheelguide find du de dæk og fælge, der passer til lige nøjagtig din bil ved at indtaste nummerpladen eller vælge bilmærke, model og årgang.

Du kan bestille dæk og fælge online og montere på bilen selv. Du kan også booke en montering af os i en af vores butikker. Vi monterer lokalt i en butik i nærheden af dig - også selvom du køber dine nye dæk og fælge online.

Sommerdæk, vinterdæk, trailer og dæk til campingvognen – du finder alle dæk hos thansen.dk
Alle vores dæk er inddelt i kategorierne Best Buy og Premium og indeholder dæk fra kendte mærker som Continental, Michelin og Nokian. Vi sørger altid for at have et bredt udvalg, så vi kan matche alle kunders forventninger og krav til både pris og kvalitet. Kort fortalt har vi fokus på trafiksikre dæk til enhver bil og enhver pung.

Har du brug for mere viden om, hvornår man skal skifte mellem sommerdæk og vinterdæk, hvornår dine dæk er slidt ned og mange andre nyttig informationer om dæk, så læs mere i vores DÆK FAQ.

Solide stålfælge eller lækre alufælge? 
Hos thansen.dk har vi Danmarks bedste priser på fælge og komplette hjul
Gå på opdagelse i et stort udvalg af lækre alufælge i stilrent design. Hvis du søger med din nummerplade i vores Wheelguide kan du se alle vores fælge på din bil inden du køber. Og så tilbyder vi 100% pasningsgaranti, så du er sikker på, at fælgen passer perfekt til din bil. Vi monterer altid dæk på dine fælge og/eller hele hjulet på din bil lokalt i en af vores butikker - uanset om du bestiller online eller ude i butikken. Vi har også en lang række alufælge godkendt til kørsel om vinteren, så du slipper for at skifte til en lidt mere kedelig stålfælg, når sne og sjap rammer landet.

Har du brug for hjælp? 
Vi står klar til at vejlede og rådgive dig om køb af dæk og fælge – både i butik og online
Hvad enten du køber online eller i en af vores butikker får du altid den bedste service og rådgivning. Har du brug for råd og vejledning til køb af dæk eller fælge, så står vi i thansen.dk altid klar til at hjælpe dig. Når du handler online har vi et stort hold af eksperter i dæk og fælge siddende klar ved både telefon, chat og e-mail.

Ring til vores dæk- og fælgeksperter på 31 31 31 31 eller start en chat her.

Hvis du foretrækker at besøge en af vores butikker, så find den nærmeste butik her.

Sammenlign